Din kundvagn är tom

HemFlaggstångsbelysning

Julbelysning Fairybell Twinkle 6–8 m

Flaggstångsbelysning | Julbelysning Fairybell Twinkle 6–8 m
Tekniska data
Ljuskälla1200 LED 15 W
Färgton90% varmvita, 10% blinkande ka
Vikt4 kg
Bottendiameter3500 mm
Sladdlängd2 m
KlassningIP44 (för utomhusbruk)
Ljuskälla1500 LED 20 W
FärgtonVarmvit (blinkande)
Vikt4,5 kg
Bottendiameter3700 mm
Sladdlängd2 m
KlassningIP44 (för utomhusbruk)
Fråga om denna produkt

Artnr 14941

3613 kr

ink moms

Leveranstid:
1–2 veckor

Alltid fraktfritt

Om Julbelysning Fairybell Twinkle 6–8 m

Förvandla din flaggstång till en julgran med varmvita LED-lampor blandade med blinkande kallvita för ett glimrande sken. Detta är den mest exklusiva julbelysningen för flaggstänger på marknaden. Denna modell har 10% av lamporna en blinkade egenskap som ger granen ett glimrande sken.

Julbelysningen består av ett nät av slingor som blinkar och skapar en helt unik ljuseffekt. Julbelysningen har en förbrukning på endast 15-20 W beroende på modell.

Belysningarna är anpassade efter längden på flaggstången, belsyningen är således inte exakt den längden som står i listan utan kommer lämna en kal del på stängerna i toppen när den är uppsatta, det handlar om ca. 0,5-1 meter (se bild).

Vi erbjuder 3 års garanti på alla Fairybell-belysningar

Vanliga frågor:

  • Min flaggstång är 9 meter, vilken längd ska jag välja? Vi har ingen belysning som är anpassad till 9 meter utan man får då välja en 8 meters belysning som man inte hissar hela vägen upp.
  • När ska jag köpa till en bottenkrans? Bottenkrans används när man inte kan fästa slingan i marken med de medföljande tältpinnarna, t.ex. asfalltsunderlag.
  • Vad är längden på elkabeln? Kabelns längd som ingår är ca 50 cm.
  • Behöver man ta ner belysningen när det blåser?  Ja, blåser det 11 m/s eller mer ska man hissa ner belysningen. Skulle något gå sönder pga. man inte tagit ner den så täcks inte detta av garantin.
  • Hur monteras belysningen? Monteringsanvisning finns under fliken "ladda ner", man fäster toppen av belysningen i flaggstångslinan och efter hand man hissar upp belysningen så knäpper man ihop den likt en mantel. Man fäster sedan slingorna i marken med de medföljande tältpinnarna.
Andra populära produkter inom denna kategori