Din kundvagn är tom

HemFlaggstänger

Flaggstänger

Vi hjälper dig med rätt flaggstång till rätt pris

Vi på Flaggstångspris.se har många års erfarenhet av att leverera flaggstänger och kan hjälpa dig att få rätt flaggstång till rätt pris. Vi har flertalet modeller i olika längder, både enklare och mer exklusiva typer av flaggstänger. Alla är svensktillverkade och av högsta kvalitet i glasfiberarmerad polyester. Vi erbjuder dessutom 15 års garanti på alla flaggstångsmodeller.

Alla våra flaggstänger är svensktillverkade

Våra flaggstänger är svensktillverkade och produceras i småländska Värnamo. Här har yrkeskunnig personal tillverkat flaggstänger sedan 1972.

Styrka och kvalitet

Våra flaggstänger är marknadens starkaste och de har testats av RISE för vilka vindlaster de klarar av. De är även kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.

15 års garanti

För alla våra flaggstänger lämnas en 15 års garanti. Detta gäller både glasfiberröret och det varmgalvaniserade stång- och markfästet. Garanti & skötselråd

Miljövänliga

Våra flaggstänger är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och de är även miljödeklarerade. Det innebär att nyckeltal tydliggör olika former av miljöpåverkan. Flaggstängerna produceras enligt lagstiftningar och krav.

Varmgalvaniserad markdel

Med vårt underhållsfria markfäste reser och fäller man enkelt flaggstången. Då alla detaljer är varmgalvaniserade behöver man inte oroa sig för rostangrepp.

Specialtillverkad flagglina

Våra flagglinor är specialtillverkade för att kunna klara av alla väder och temperaturskillnader. De har extremt hög styrka och beständighet.

Roterbar kula

Våra flaggstångskulor är roterbara för att förhindra att flaggor och vimplar fastnar runt flaggstången. Vi har kulor i mässing, silver och vit plast.

Knape med rostfria skruvar

Slitstark knape i polyamid som klarar stora temperaturskillnader. Knapen har hög styvhet samtidigt som den är mycket slagseg i kyla.

Briljant finish

En briljant finish på flaggstången underlättar rengöring och gör flaggstången vacker.