Köpvillkor

Dessa köpvillkor gäller för när man beställer varor i webbshopen här på Flaggstångspris.se. Vår webbshop är till för privata aktörer/konsumenter, om du är företagskund får du gärna vända dig till våra Företagssidor.

Priser och betalning

I webbshoppen på Flaggstångspris.se anges alla produkter med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angivet i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Frakt

Fraktkostnaden anges direkt i sammanställningen när du gör din beställning. Fraktkostnaden avser leveranser inom Sverige och där möjlighet finns för lastbilar med långt gods att ta sig fram. Vid leveranser till öar kan extra kostnad för färja eller andra avgifter tillkomma. Kostnaden för leverans till öar debiteras kunden via faktura efter utförd leverans.

Leveranser

Leveranstiden av flaggstänger varierar beroende på var i Sverige den skall levereras och hur turbilarnas planering ser ut. Normal leveranstid är 1-3 veckor. Under sommarperioden juli-augusti kan frakttiden för vissa modeller vara längre på grund av ändrade transportrutter. När du lagt din beställning kommer du inom ett par dagar att få en leveransvecka meddelad på din angivna email-adress. Därefter kommer du, någon dag innan flaggstången levereras, att kontaktas på det mobiltelefonnummer du angivit. Vårt fraktavtal ger oss möjlighet att leverera din flaggstång även om du inte kan vara på plats och ta emot leveransen. Normalt sett lastar vi då av den på lämplig plats på din tomt.

Ej uthämtade paket

Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Varor som inte har hämtats returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift till en kostnad av 150 kr.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad. Det gäller dock inte om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du: Om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss. Om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, kan köparen komma att debiteras för varan eller del av varan under förutsättning att den specialtillverkade varan har börjat produceras. Du har inte ångerrätt om: tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering. När du utnyttjat din ångerrätt: Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garanti och service

Vi erbjuder 15 års garanti på våra flaggstänger. Detaljerad beskrivning av garanti och reklamationshantering finns i dokumentet Garanti & Skötselråd.

Privat policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.